In 5 stappen naar een beter leerproces voor uw kind

Heeft uw kind moeite met leren?

Remedial Teaching Teylingen kan uw kind helpen.

RT op scholen

Professionele begeleiding op school nodig? Bij Remedial Teaching Teylingen bent u aan het juiste adres.

Ik leer leren

Een snelweg naar beter 'leren leren' 

Is uw kind een beelddenker?

Wij werken met de 'Ik leer anders' training.

Welkom bij Remedial Teaching Teylingen

Op veel scholen zijn weinig financiële middelen voor individuele begeleiding. Heeft uw kind dit echter wel nodig omdat het de leerstof even niet begrijpt, net even iets meer uitleg nodig heeft of is er sprake van een leerprobleem of een leerstoornis, schakel dan de hulp in van Remedial Teaching Teylingen! Een snelle en effectieve aanpak kan ervoor zorgen dat uw kind (weer) met plezier leert, dus aarzel niet en neem contact op met de praktijk.

De praktijk is onlangs verhuisd naar de Vliegeniersweg in Sassenheim en biedt hulp aan leerlingen uit Sassenheim, maar natuurlijk ook aan leerlingen uit de rest van de gemeente Teylingen (Voorhout en Warmond) en omliggende gemeenten als Lisse, Leiden, Rijnsburg, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Nieuw-Vennep etc. die problemen hebben met onder andere technisch lezen, taal, begrijpend lezen, spelling of rekenen. Tevens kunnen leerlingen die op één of meerdere gebieden alleen ‘een steuntje in de rug' nodig hebben geholpen worden bij Remedial Teaching Teylingen. Er kan individuele hulp gegeven worden, maar ook is hulp in tweetallen of kleine groepjes mogelijk. Ook voor bijles, huiswerkbegeleiding en de trainingen  'Ik leer anders' en 'Ik Leer Leren' kunt u bij de praktijk terecht. Tevens biedt de praktijk Cito-begeleiding en ook kan bij ons de Jungle Memory training (voor training van het werkgeheugen) gevolgd worden. Verder biedt de praktijk een programma voor dyslectische leerlingen of leerlingen met leesproblemen die ondanks veel oefenen niet tot lezen komen. Onder het kopje 'diensten' vindt u meer informatie over alle diensten die Remedial Teaching Teylingen biedt.

Verder kunt u bij Remedial Teaching Teylingen terecht voor diagnostisch onderzoek, werkgeheugenonderzoek of een dyscalculie- of dyslexie-screeningtest. Meer informatie over deze testen vindt u onder het kopje 'onderzoek'

Ook scholen (uit de Bollenstreek, maar ook scholen uit bijvoorbeeld Leiden en Leiderdorp) kunnen een beroep doen op Remedial Teaching Teylingen. Binnen het 'Passend Onderwijs' is het niet altijd eenvoudig om een Remedial Teacher voor op school te vinden, omdat het vaak maar om enkele en wisselende uren gaat. Remedial Teaching Teylingen biedt de oplossing!

 

Even voorstellen : Kim Verschoor-Prins

Mijn naam is Kim Verschoor-Prins. Ik ben sinds 2008 werkzaam als leerkracht in verschillende groepen in het reguliere basisonderwijs. Op dit moment ben ik twee dagen per week leerkracht van groep 5 en daarnaast werk ik met veel plezier als RT'er bij Remedial Teaching Teylingen. Vanuit deze praktijk begeleid ik leerlingen op school en in de praktijk zelf met uiteenlopende problematiek. 

Ik heb de Masteropleiding Special Educational Needs (leerroute Remedial Teaching) gevolgd. Ook heb ik de opleiding tot coach ‘Ik leer anders' (voor beelddenkers) en 'Ik leer leren' afgerond. Deze training is voor leerlingen die beter en slimmer willen leren. Leerlingen leren tijdens deze training HOE zij het beste kunnen leren.
Verder heb ik de opleiding tot Jungle Memory coach gevolgd. Dit programma zorgt ervoor dat het werkgeheugen (en daarbij de leerresultaten) van leerlingen met een werkgeheugenprobleem vergroot wordt. 

Naast mijn werk op school en in de praktijk ben ik moeder van drie kinderen.

AWINK Websolutions