Over ons

Remedial Teaching Teylingen vindt een goede communicatie zeer belangrijk. Door een goede communicatie met betrokkenen kan de begeleiding op een juiste manier afgestemd worden op de behoeften van het kind. Om deze reden vindt er voorafgaand aan de begeleiding altijd een intakegesprek met de ouders plaats. Ook is er na enkele sessies (indien nodig en wanneer de ouder toestemming geeft) contact met de leerkracht van het kind. Tussentijds zijn de vorderingen van het kind te volgen via een afgeschermd gedeelte van de website. Alle behandelingen worden afgesloten met een eindevaluatie.

Verder staat de praktijk voor een goede persoonlijke begeleiding. Allereerst moet de leerling zich prettig voelen bij de begeleider. Hier wordt voor gezorgd door persoonlijk contact met de leerling en een ontspannen sfeer. Door het scheppen van deze voorwaarden is er een goede basis om te leren.

Over ons

Wilt u meer over Remedial Teaching Teylingen weten. Lees hier meer over ons :Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ

Persoonlijke begeleiding

Mijn naam is Kim Verschoor-Prins

Ik ben sinds 2008 werkzaam als leerkracht in verschillende groepen in het reguliere basisonderwijs en daarnaast ben ik RT'er bij Remedial Teaching Teylingen.

AWINK Websolutions