Ik leer anders

Een grote groep leerlingen met leerproblemen denkt in beelden en niet in woorden. Daardoor wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Bijles biedt bij deze leerlingen dan ook onvoldoende resultaat. Bij de training 'ik leer anders' worden in 4 tot 6 sessies bepaalde strategieën aangereikt die de leerling helpen bij het leren.

De strategieën kunnen door de leerling zelf toegepast worden binnen alle vakken. De training vertaalt de lesstof naar de manier van denken van de leerling. Doordat de lesstof op de juiste manier (visueel) wordt aangeboden aan de leerling, kan hij/zij gelijk zeggen of het werkt. Dit voorkomt dus een eindeloos traject zonder resultaat! Leerlingen van alle leeftijden (zowel leerlingen uit het basisonderwijs als het middelbaar onderwijs) kunnen deelnemen aan de training. Voor meer informatie over de training kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u op de website www.ikleeranders.nl terecht.

Wat doet RT Teylingen?

Meer over onze diensten

Vind hier meer informatie over alle diensten van Remedial Teaching Teylingen.
Lees meer over :

Onze werkwijze

Lees meer over onze aanpak en methodieken

U kunt hier meer lezen over de werkwijze van Remedial Teaching Teylingen

Persoonlijke begeleiding

Mijn naam is Kim Verschoor-Prins

Ik ben sinds 2008 werkzaam als leerkracht in verschillende groepen in het reguliere basisonderwijs en daarnaast ben ik RT'er bij Remedial Teaching Teylingen.

AWINK Websolutions