Jungle Memory

Jungle Memory traint leerlingen om het werkgeheugen te gebruiken. Het werkgeheugen is belangrijk, omdat het ons in staat stelt om mentale aantekeningen te maken en deze aantekeningen vervolgens te onthouden en/of toe te passen. Jungle Memory is geschikt voor leerlingen met uiteenlopende klachten, zoals leerproblemen, lage cijfers, dyslexie en autisme.

Jungle Memory is bewezen werkzaam. Verschillende studies hebben aangetoond dat Jungle Memory IQ-scores, het werkgeheugen en schoolresultaten kunnen verbeteren. De positieve effecten van Jungle Memory zijn wetenschappelijk bewezen. =In slechts 8 weken is er effect te zien op het gebied van focus, het zelfvertrouwen en de resultaten. 

Met een goed werkgeheugen kan een leerling makkelijker de eisen van school aan, kan beter omgaan met examen-/toetsstress en het kan steeds ingewikkeldere lessen aan. Een leerling met een beperkt werkgeheugen heeft moeit met de concentratie, kan moeilijker nieuwe stof opnemen en zal lagere resultaten hebben. Leerlingen met een goed werkgeheugen horen bij de betere leerlingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u terecht op www.junglememory.com. 

 

Wat doet RT Teylingen?

Meer over onze diensten

Vind hier meer informatie over alle diensten van Remedial Teaching Teylingen.
Lees meer over :

AWINK Websolutions