Ik Leer Leren

Voor wie?

De training 'Ik leer leren' is bedoeld voor kinderen vanaf groep 7 die willen leren hoe zij slimmer en makkelijker kunnen 'leren leren'. Het richt zich met name op de voorwaarden die nodig zijn om te kunnen leren en presteren. 

De training is geschikt voor:

- leerlingen van de basisschool
- brugklassers
- hoogbegaafde kinderen
- jongeren in het voortgezet onderwijs
- beelddenkers. 

Al tijdens de training is merkbaar dat de kinderen hogere cijfers halen en bovendien leren zij efficiënter en effectiever. 

Inhoud training

'Ik leer leren' is een groepstraining voor 4 tot 8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren. 

 

Met de 'Ik leer leren' training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby's en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van anderhalf uur. 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u terecht op www.ikleerleren.nl. 

 

 

Wat doet RT Teylingen?

Meer over onze diensten

Vind hier meer informatie over alle diensten van Remedial Teaching Teylingen.
Lees meer over :

AWINK Websolutions